50-jarig bestaan Woldwijck

Dit jaar viert de wijk ‘Woldwijck’ in Hoogezand haar 50-jarig bestaan. Dit wordt gevierd met allerlei verschillende activiteiten. De activiteiten worden georganiseerd door Stichting Platform Woldwijck, zij willen doormiddel van deze activiteiten laten zien hoe trots zij zijn op de wijk. Tijdens alle bezigheden zullen er ook acties zijn voor de hulporganisatie Giro555, die momenteel hulp biedt aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Er zullen verschillende activiteiten plaatsvinden in dit jubileumjaar, zo kunnen buurtbewoners op zaterdag 1, 15 en 22 april spullen kopen en verkopen tijdens de zogenaamde ‘Garage Sale’. De organisatie vraagt deelnemers die spullen gaan verkopen vanuit hun eigen tuin of garage, om zich herkenbaar te maken door hun tuinen te versieren. Deelname is gratis. Zaterdag 17 juni zal er een sportdag georganiseerd worden van 13.00-17.00 uur.

Wilt u nog meer weten over de activiteiten of bent u nieuwsgierig naar de ander activiteiten, dan kunt u voor meer informatie kijken op de sociale media van Stichting Platform Woldwijck of de wijkkrant in de gaten houden.

Deel naar jouw media!