Regio: BEST-tas aanleveren Hergebruik Appingedam

Op 30 september 2020 gaven de wethouders Jan Menninga (Delfzijl) en Lea van der Tuin (Appingedam) een goed gevulde BEST-tas af bij Hergebruik Plus in Appingedam. De BEST-tas is een gerecyclede tas waarmee gemakkelijk Boeken, kleine Elektrische apparaten, bruikbaar Speelgoed en Textiel ingezameld kunnen worden.

‘De BEST-tas is een mooie samenwerking van de gemeenten Appingedam en Delfzijl en Hergebruik Plus’, vult wethouder Lea van der Tuin aan. Onze inwoners kunnen hieraan mee doen door hun spullen in te leveren en ze daardoor een tweede leven te geven. Het is goed dat iedereen hieraan meedoet!’

Huishoudens in Appingedam en Delfzijl kunnen een gratis BEST-tas aanvragen bij de gemeente Delfzijl via het Klant Contact Centrum, telefoonnummer 14 0596 of per mail gemeente@delfzijl.nl. De tas wordt binnen vijf werkdagen gratis per post toegestuurd. Inmiddels zijn er al bijna 100 honderd aanvragen voor de BEST-tas bij de gemeente Delfzijl binnengekomen.

Waar in te leveren? De tas met inhoud kan ingeleverd worden bij Hergebruik Plus aan de Energieweg 7 in Appingedam of bij het Afvaloverslagstation Kloosterlaan, Warvenweg 15 Farmsum.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter