Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Appingedam: Zomerprogramma jonge onderzoekers

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tijdens de zomervakantie organiseert De Jonge Onderzoekers Eemsdelta activiteiten voor kinderen vanaf acht jaar. Iedere week is er een middag- en een avondactiviteit. In samenwerking met de bibliotheek Appingedam organiseert De Jonge Onderzoekers Eemsdelta op 8 juli, 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 14 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur, leuke workshops met kosteloos materiaal.

Tijdens Raketten roetsen figuurzagen de kinderen raketjes die ze met behulp van een pvc-buisje en een touwtje kunnen lanceren. Oude drukplaten worden omgetoverd tot huizen en muizen bij
Wegens veiligheidsmatregelen rond corona is er per workshop plek voor zes kinderen. Vooraf aanmelden is verplicht. Dit kan via de website van De Jonge Onderzoekers.

Ook voor kinderen die graag met computers bezig zijn is er wat te doen. Op 9 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli, 6 augustus en 13 augustus, van 18.00 – 20.00 uur, staat Minecraft Quest op het programma. Een online teamsport, waarbij een groep spelers een Quest moet oplossen. Om te kunnen winnen is goed samenwerken belangrijk! Deelnemers spelen vanuit huis, met een eigen computer. Iedereen die Minecraft Java edition heeft, kan meedoen. Opgeven voor Minecraft Quest kan via de website van De Jonge Onderzoekers. Er is plek voor 16 deelnemers.

Aanmelden voor de zomeractiviteiten kan via de website van De Jonge Onderzoekers https://www.djog.nl/eemsdelta/

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter