Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Delfzijl: Fietsmaatjes gezocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op zaterdag 18 mei van 13.00 uur tot 15.00 uur vindt er in Wijkcentrum ’t Houkje aan de Waddenweg 4 in Delfzijl (locatie Bredeschool Noord) een informatiebijeenkomst plaats over het project Fietsmaatjes Delfzijl.

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om de fiets te pakken. Voor mensen op leeftijd, mensen met een beperking of mensen met een tijdelijke blessure is zelfstandig fietsen soms niet (meer) mogelijk. Om ook hen te laten genieten van het fietsen, wordt het project Fietsmaatjes opgestart.Fietsmaatjes biedt mensen die nog graag willen fietsen maar dit zelfstandig niet kunnen, fietstochten aan met een duofiets en elektrische trapondersteuning. Belangstellenden zitten naast de vrijwilliger en kunnen zelf mee trappen. De duur van de fietstochten variëren van 1 tot 3 uur.

Voor Fietsmaatjes moeten nog verschillende stappen worden gezet, zoals het maken van een plan van aanpak, het aanschaffen van een geschikte fiets en het werven van vrijwilligers. Wilt u meer weten over het project of mee werken aan Fietsmaatjes Delfzijl? Dan bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst op 18 mei. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via fietsmaatjesdelfzijl@hotmail.com of bellen met beweegcoach E. Wollerich: 06 – 26 97 52 08.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter