Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Froombosch: Cursus hardlopen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Wist je dat hardlopen je hoofd leeg maakt? Van hardlopen wordt je fitter, vitaler en vrolijker. Genoeg redenen om te beginnen of weer te starten met hardlopen.
Op vrijdag 19 november start Hardlooptraining Froombosch een 10-weekse training voor beginnende lopers onder professionele begeleiding van gediplomeerd hardlooptrainster Petra van den Engel. Tijdens deze hardlooptraining leer je op een verantwoorde manier hardlopen. Maar ook als je je loophouding en techniek wilt verbeteren dan is deze training geschikt voor jou.

De training duurt tien weken en ieder loopt op zijn eigen niveau en tempo. Na deze tien weken loop je gemakkelijker waardoor hardlopen minder energie kost en is je conditie verbetert.
Heb je belangstelling om mee te doen? De training is wekelijks op vrijdagochtend om 8.45 uur op het voetbalveld aan de Ruitenweg in Froombosch. De kosten van deze 10 trainingen zijn € 35,00. Aanmelden kan door het sturen van een mail naar Hardlooptraining Froombosch: pmvandenengel@hotmail.com

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter