Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Burgmeester ingesprek met bewoners Ferdinand Bolstraat

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft vanochtend, samen met de politie en Lefier, de bewonerscommissie van de Ferdinand Bolstraat in Hoogezand gesproken. Het gesprek ging over de branden die de afgelopen tijd in deze buurt hebben plaatsgevonden. De burgemeester wilde ter plekke de bewonerscommissie een hart onder riem steken. Hoogendoorn: “Als burgemeester voel ik mij verantwoordelijk voor de veiligheid van onze inwoners en ik begrijp dat de bewoners zich zorgen maken. De politie doet momenteel een uitgebreid onderzoek en het heeft onze volle aandacht”.

Tijdens het gesprek met de bewonerscommissie is besloten dat er morgenavond een bijeenkomst voor de buurt wordt georganiseerd door de gemeente. Hierbij zijn de burgemeester, politie, brandweer, Lefier en het sociaal team Oost van de gemeente aanwezig om in gesprek te gaan en de zorgen van de bewoners te delen.

Bewoners en omwonenden van de Ferdinand Bolstraat ontvangen vanmiddag een uitnodiging in de brievenbus. Ook bewoners uit de omgeving die geen uitnodiging hebben ontvangen maar wel graag willen komen, zijn van harte welkom.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter