Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Circus Bossle van 18 maart t/m 22 maart

Circus Bossle komt van woensdag 18 tot en met zondag 22 maart weer in Hoogezand. De afgelopen jaren stond de beroemde circusfamilie Bossle altijd met hun tenten op het voormalige Atlanta-terrein aan de Kerkstraat. Vanwege nieuwbouw is dit nietmeer mogelijk en wijkt het circus uit naar het nieuwe evenemententerrein aan de Zuiderkroon. Een primeur! Want nooit eerder stond er een circus op dit, in de wijk Woldwijck gelegen, terrein.

Woordvoerder van het circus, Anton Werkman, vind het wel een beetje jammer dat het circus niet meer op het Atlanta-terrein terecht kan; ‘Voor ons circus was dit een ideale zichtlocatie. Gelegen midden in het centrum van Hoogezand en er reed dagelijks veel verkeer bij het circus langs.’ Toch is Werkman ook blij met het nieuwe terrein aan de Zuiderkroon; ‘Ik woon zelf in de wijk Woldwijck. Met mijn entertainmentbedrijf SenA Entertainment Group verzorg ik al een aantal jaren de tourneeplanning en pers en PR voor Circus Bossle. De nieuwe locatie was dus ook snel gevonden en ik heb het circus nu een week lang bijna als buren.’

Het uit Duitsland afkomstige circus geeft van woensdag 18 tot en met zondag 22 maart dagelijks voorstellingen in Hoogezand en Werkman hoopt dat vele circusfans het nieuwe evenemententerrein weten te vinden; ‘Circus Bossle presenteert een ruim anderhalf uur durende show voor jong en oud met onder andere vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook optredens van dieren niet. In de met zaagsel gevulde piste passeren paarden, pony’s, honden, lama’s en geiten de revue.’ Aldus Anton Werkman van Circus Bossle. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle Foto’s: Steffen Wolf – SenA Entertainment Group.

 

Deel naar jouw media!