Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Clubdag HoogeZandlopers

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Eenmaal per jaar organiseert de activiteitencommissie van de HoogeZandloperS een clubdag op een verrassende locatie voor alle leden. Dit jaar gingen ze de provinciegrens over en waren de HoogeZandloperS te gast bij het Duurzaamheidscentrum en Run2Day in Assen. Ze kijken terug op een buitengewoon geslaagde sportieve clubdag.

Het hoogtepunt was zonder meer het sportieve gedeelte: een afwisselende route door het Asserbos en de binnenstad van Assen. Als start gingen de deelnemers een stukje ‘urbantrailen’ door het prachtig vormgegeven gebouw van het Duurzaamheidscentrum en werd de uitkijktoren beklommen.  De deelnemers genoten van de mooie route waarbij een aantal bezienswaardigheden aan werden gedaan met een fotomoment. De start en finish vond plaats bij het Duurzaamheidscentrum Assen. Hun motto is ‘Een plek voor iedereen’ en dat past helemaal bij de visie van de HoogeZandloperS; Een laagdrempelige, toegankelijke hardloopclub voor iedereen. Of je nu jong of oud, beginner of gevorderd, recreant of wedstrijdatleet bent, bij de HoogeZandloperS kun je altijd terecht voor (hard)lopen.  Ook bij de clubdag werd ervoor gezorgd dat iedereen mee kon komen. De route werd gezamenlijk gelopen en op de gehele route waren er verschillende lusjes voor de snelle lopers om extra kilometers te maken op eigen tempo.

De dag werd afgesloten met een picknick op het terras van de bij het Duurzaamheidscentrum met uitzicht op het Asserbos en kinderboerderij De Hofstede. De picknick, die voor en door elkaar werd verzorgd, was een mooi moment om de creatieve baktalenten te tonen!

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter