Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Eregasten SamenLoop voor Hoop

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op 22 en 23 juni 2019 is de SamenLoop voor Hoop (SLvH) in Midden-Groningen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Een belangrijk onderdeel van het programma zijn de Eregasten. Wat zijn Eregasten? Met de SamenLoop strijden we tegen kanker. We ontvangen gasten die kanker hebben, of kanker hebben gehad. Ook nabestaanden (ouders, kinderen en partners) van mensen die de strijd niet hebben kunnen winnen zijn Eregasten. Tijdens de SamenLoop geven we Eregasten aandacht zonder ze in het middelpunt van de belangstelling te zetten. Door leuke activiteiten aan te bieden onder het motto Niets Moet, Alles Mag.

Wat doen we voor onze eregasten?
Tijdens de SamenLoop bezorgt de organisatie de Eregasten twee leuke en ontspannen dagen vol plezier. Dit jaar geven we extra aandacht aan jonge Eregasten. Kinderen waarvan de vader of
moeder kanker heeft of er door kanker niet meer is.

Meer informatie en aanmelden
Op 15 mei is er een informatie-avond voor onze Eregasten. Iedereen die daar meer over wil weten (Eregast of vrijwilliger) is op 15 mei vanaf 19.30u van harte welkom in het Kropshuus in Kropswolde (Woldweg 114). Dit geldt ook voor mensen die nog niet besloten hebben of ze Eregast willen zijn. Liefst wel vooraf aanmelden, zodat bekend is hoeveel mensen er zullen komen.
Iedereen die Eregast wil zijn tijdens de SamenLoop voor Hoop op 22 en/of 23 juni kan zich nog aanmelden. Dat kan via de volgende website: https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/groningen/midden-groningen/ Kies op de site de knop ‘Doe je mee?’ en meld je aan als ‘survivor’. Een heel dankbare taak is het begeleiden van onze Eregasten bij alle activiteiten rond de SamenLoop voor Hoop op 22 en/of 23 juni. Een taak waarvoor vrijwilligers nog zeer welkom zijn.

Wil je daar meer over weten stuur dan een e-mail naar de organisatie van de SamenLoop (zie
hieronder). Voor meer informatie zie onze facebookpagina www.facebook.com/samenloopvoorhoopHS
of stuur een e-mail naar midden-groningen@samenlooploopvoorhoop.nl

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter