Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Gratis naar Bus museum

Het Nationaal Bus Museum (NBM) aan de Produktieweg in Hoogezand gooit op zondag 22 mei de deuren open zonder entree te vragen. Ze doen dit om geld in te zamelen voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen die nu naar onze provincie zijn gekomen. Het streefbedrag is 2.500 euro en daar wordt tuinhout en gereedschap van gekocht waar ze voor 150 personen tuinmeubelen van gaan maken.

De Oekraïense vluchtelingen worden eerdaags geplaats in leegstaande gebouwen in onze provincie. De gemeentes regelen de huisvesting en sociale projecten als deze actie zorgen voor tijdverdrijf en net even dat beetje extra om de ellende van thuis een klein beetje achter hun te laten.

De sociale betrokkenheid van het NBM is altijd al erg groot geweest en deze actie past dan ook prima in de doelstellingen van de stichting waar heel veel vrijwilligers wekelijks hard werken om het museum en haar bussen er super uit te laten zien. Het NBM is geopend deze dag van 11 tot 17 uur. U bent van harte welkom en de medewerkers van het NBM zullen u met open armen ontvangen. Meer informatie over het NBM vindt u op www.nationaalbusmuseum.nl

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter