Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Kerstfilm op Regionieuws TV

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ook Kielzog sluit haar deuren. De kleurrijke Kielzog familiefilm, waar het afgelopen jaar zo hard aan gewerkt is, kan gelukkig online bekeken worden. In plaats van een marathon vertoningen in de theaterzaal, wordt de film gratis aangeboden aan heel Midden-Groningen (en iedereen daarbuiten). Vanaf kerst staat de film online en is de film te zien op Regionieuws TV. De film wordt tweede kerstdag om 14:30 en om 20:30 uitgezonden.

Een kerstverhaal in Midden-Groningen

Midden-Groningers uit het heden en verleden komen voorbij in deze spannende en kleurrijke
familiefilm, waarin Japie Kiel en anderen strijden voor een fijn kerstfeest. Beleef het ultieme
kerstgevoel in deze muzikale film voor, door én over Midden-Groningen.

Zijn vader is druk met uitvindingen en zijn oma heeft alleen interesse in haar klokken. Treurig kijkt Japie naar de gezinnen die zich wél voorbereiden op de kerstdagen. Op magische wijze komt Japie terecht in een wereld vol spekjes en wafels. Hij ontmoet de familie Hoepman, van Hoepmans Suikerwerken en de familie Vegter, van de beroemde nieuwjaarsrolletjes. Iedereen is aardig en alles lijkt perfect. Maar is alles wel wat het lijkt?

Laatste loodjes voor de crew
Het was een hectische tijd voor de crew van de familiefilm. De 25 spelers zouden eigenlijk rond deze periode op het podium staan in een familievoorstelling. Regisseur Miranda Bolhuis herschreef het script vele malen om het steeds opnieuw aan te passen aan de veranderende maatregelen. Nu staat alles op tape en is het monteren geblazen. Verwacht wordt dat de film de eerste kerstdag op de website van Kielzog staat. Wie het theater een warm hart toedraagt, mag hier ook een financiële bijdrage doen. De afgebeelde foto is een aantal weken geleden genomen. fotograaf Venema Media.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter