Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Naam indienen Kindcentrum West

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tot nu toe is voor het nieuw te bouwen kindcentrum nog steeds de werktitel ‘Kindcentrum Hoogezand-West’ gebruikt. Nu de plannen voor de nieuwbouw concreet zijn, begint het tijd te worden voor het kiezen van een naam die echt bij het gebouw en de omgeving past. En iedereen mag meedenken over die naam!

In de eerste fase mag iedereen die wil meedenken over een geschikte naam zich laten horen. Via een stemformulier kunnen ideeën worden ingestuurd. De link hiervoor staat op de facebookpagina van de gemeente Midden-Groningen.

Een commissie van medewerkers, kinderen en ouders stelt op basis van alle inzendingen een ‘shortlist’ op van drie tot vijf mogelijke namen. In fase twee kan gestemd worden op de meest favoriete naam. Het indienen van mogelijke namen voor het nieuwe kindcentrum kan tot uiterlijk 10 september 2021. De onthulling van de definitieve naam vindt plaats op een nader te bepalen moment en is mede afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus.

In het gebouw komt openbare basisschool De Achtbaan samen met cbs De Hoeksteen en de St. Gerardus Majellaschool als drie zelfstandige scholen, samen met kinderopvang en wijkcentrum Spokie.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter