Hoogezand: Nieuwe single Martin van Emmerik

Het nieuwe nummer “Goa deur mit dien leven”van Martin van Emmerik is in het Gronings, maar zal zeker door vele radiozenders gedraaid kunnen worden, want het is gewoon een fantastisch mooi lied om naar te luisteren met een verhaal. De prachtige zang van Martin neemt je helemaal mee het verhaal in. Een nummer dat na 2x horen niet meer uit je hoofd verdwijnt. Een nummer over verlies en verdriet maar ook over het positieve dat er altijd iemand is die aan je denkt ook al is die iemand niet meer bij je aanwezig. Voor velen herkenbaar die een dierbare verloren zijn.
Martin van Emmerik geboren in Hoogezand is na een aantal jaren gezongen te hebben in een coverband zijn eigen nummers gaan schrijven. Al mijn liedjes zijn in het Gronings omdat ik mij in mijn moerstaal het beste kan uiten. In het dagelijks leven heb ik gewoon een vaste baan en is muziek maken mijn grootste hobby. Het is altijd al een wens geweest om een nummer echt uit te gaan brengen. In 2016 was het zover, toen kwam de eerste single uit: “Ik mis die elke dag een beetje meer”. Dat nummer schreef ik naar aanleiding van het overlijden van mijn moeder. De liedjes die ik schrijf zijn vaak uit het leven gegrepen, ik heb ze zelf meegemaakt of gehoord van mensen om me heen, Aldus martin.

De tot nu toe uitgebrachte nummers waren: “Ik mis die elke dag een beetje meer”, “ Alles in het leven gait veurbie”, “Hou ist nou mit die”, “Nog stoapelgek op die” en “Doe bist mien alles” en dan nu deze prachtige single “Goa deur mit dien leven”

Deel naar jouw media!