Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand-Sappemeer: Brandweermuseum weer open

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op zaterdag 13 juni is Brandweermuseum weer open er er is van alles te beleven. In verband met het voorkomen van nieuwe besmettingen met het coronavirus moet volgens het RIVM de anderhalve meter afstand gehandhaafd blijven. In het museum is een looproute uitgezet waar de bezoekers zich aan moeten houden. Omdat u bij hen een kopje koffie, thee, chocolademelk, gehaktbal of ijsje kunt krijgen, hebben wij voor u een zitje op het terrein neergezet, zodat u ook buiten kunt genieten van historisch brandweermateriaal. Daarnaast kunt u meer dan 100 jaar oude brandweerwagens, rijtuigen, ladderwagens en spuiten van dichtbij bewonderen en er alle gewenste informatie over verkrijgen. Kinderen kunnen met een brandslang spuiten tegen een houten brandweerman, of een brandje blussen, filmpjes bekijken en het brandweerspeelgoed bewonderen.

Van 13.00 tot 14.00 uur is er een sfeervol muzikaal onthaal van de accordeonist Wim Lever, die een meester is in improviseren. Zij heten u op 13 juni vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur van harte welkom op Kleinemeersterstraat 158, 9611 JJ Sappemeer, tel. 06-51826079. Graag tot dan!

LET OP : Heeft u gezondheidsklachten (verkouden, benauwd, hoesten of verhoging) dan mogen zij u helaas niet ontvangen en kunt u beter thuis blijven om teleurstelling en verspreiding te voorkomen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter