Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand-Sappemeer: Verandering intocht Sinterklaas 16 november

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De Stichting Vrienden Sinterklaas intocht Hoogezand Sappemeer hebben besloten hun programma voor de intocht op zaterdag 16 november aan te passen. Dit melden zij op hun facebook.

Reden is dat Winkelcentrum De Hooge Meeren hebben besloten een ander beleid te voeren ten aanzien van Zwarte Piet. Zij maakten de keuze voor roetveegpieten en zonder deze is Sinterklaas niet welkom. Stichting Vrienden Sinterklaas respecteren hun keuze in deze, evenals zij ook de keuze van Stichting Vrienden Sinterklaas intocht Hoogezand Sappemeer respecteren, voor wel zwarte Pieten.

Het programma gaat er nu als volgt uitzien: Intocht Martenshoek 12.00 uur: Sinterklaas en zijn zwarte Pieten komen om 12.00 uur aan in Martenshoek waar de Burgemeester hem en zijn gevolg welkom heet. Rond 13.00 uur vertrek Sinterklaas en zijn gevolg naar de Pleiaden waar Sinterklaas en zijn gevolg rond 13.15 uur aankomt.Zo rond 14.00 uur vertrek Sinterklaas en zijn gevolg richting Sappemeer waar zij rond 14.45 uur denken aan te komen. Om 15.30 uur verwachten zij de feestelijke intocht af te sluiten in Sappemeer ter hoogte van de Atletta Jacobsstraat. Waar Sinterklaas en zijn Zwarte pieten de intocht feestelijk afsluiten.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter