Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Tasjes met vouwstenen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Het Innovatiefestival Midden-Groningen is in verband met corona is het verplaatst naar 11 december. Toch willen de initiatiefnemers het niet zomaar voorbij laten gaan en delen vouwstenen uit om thuis mee aan de slag te gaan! In Hoogezand vanaf vorige week en in andere bibliotheken liggen vanaf deze week tasjes met vouwstenen klaar.

De Vouwstenen zijn door beeldend kunstenaar/ontwerper Egbert Pikkemaat ontwikkelde stroken karton waarmee je modulaire constructies kunt bouwen in oneindig veel variaties en afmetingen. Ze stimuleren om ruimtelijk, technisch en creatief inzicht, maar het is vooral leuk voor kinderen om te proberen en te ontdekken wat zij ermee kunnen! Egbert Pikkemaat heeft een mooie online les gemaakt, de link daarvoor staat op de flyer die in het tasje met de vouwstenen zit. Ook op zijn website kan je inspiratie vinden:vouwstenen.nl

Het Innovatiefestival draait om techniek. Maar het draait nog veel meer om passie en creativiteit: samenwerken, eigen ontwerpen tot leven brengen, je fantasie gebruiken en technologie naar je hand zetten. Zaterdag 11 december is een dag vol activiteiten voor jong en oud; zet deze datum alvast in je agenda! Foto: Facebook bibliotheken Midden-Groningen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter