Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Uitreiking Koninklijke Onderscheidingen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft vrijdag 3 juli, alsnog de Koninklijke Onderscheidingen voor Midden-Groningen kunnen uitreiken. Dit omdat het op de officiële datum van de lintjesregen, 24 april niet door kon gaan, vanwege de toen geldende corona maatregelen.

In theater Kielzog in Hoogezand, overhandigde burgemeester Hoogendoorn het lintje aan de gedecoreerden. Waarna partner of familielid van de gedecoreerde de mogelijkheid kreeg om deze op te spelden.  De burgemeester mocht dit niet zelf doen, vanwege de regel om anderhalve meter afstand te houden.

Helaas konden vier van de elf gedecoreerden niet bij de uitreiking zijn, onder andere omdat deze bijeenkomst op redelijk korte termijn werd georganiseerd. Aan hen (mevrouw Hess Busselaar-Bieleveld, mevrouw Holtrust, de heer Roggema en de heer De Haan) overhandigt burgemeester Hoogendoorn hun lintjes op een later tijdstip. Kijk voor alle gedecoreerden en hun verdiensten op de site van de gemeente. Foto’s : gemeente Midden-Groningen.

De heer J.W. (Jan Willem) van Timmeren is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is 61 jaar en komt uit Kolham.
Mevrouw A.C.M. (Annelien) de Winter-Wijffels is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ze is 72 jaar en komt uit Noordbroek.
Mevrouw J.M. (Tiny) Davids-Uuldriks is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ze is 71 jaar en komt uit Hoogezand.
De heer J. (Hans) Beeftink is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is 72 jaar en komt uit Lageland.
De heer K. (Kor) Vos is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is 79 jaar en komt uit Kropswolde.
Mevrouw T.I.C. (Thallie) Huizinga-Roelofs is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ze is 74 jaar en komt uit Overschild.
De heer prof. dr. W.J. (Wilhelmus Johannes) Quax is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Hij is 64 jaar en woont in Kropswolde.
Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter