Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Voetbalclinic door Marloes de Boer bij HS88

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

HS88 opent de poorten voor sportende vrouwen en meisjes uit de wijde omgeving. Door middel van een gratis voetbalclinic gegeven door ex-Nederlands elftal aanvoerster en Fc Groningen , Marloes de Boer, kunnen alle meiden vanaf 6 jaar en vrouwen op een leuke manier kennis maken met de voetbalsport.

HS88 wil haar vrouwenteams versterken in de breedte op elk niveau en kwalitatief en zal zo het nu lijkt meidenvoetbal samen met meiden, naast het kunnen spelen tussen de jongens voor elke leeftijd kunnen aanbieden komend seizoen, dus naast Meiden onder 11, onder 13 en onder 17 nu ook onder 15. De huidige leden komen van heinde en verre naar de club, zoals uit Winschoten, Westerlee, Zuidwending, Slochteren, Harkstede en Groningen, de club vervult echt een regiofunctie.

De clinic wordt gehouden op 22 mei van 18.30-20.30 uur op het sportpark aan de Kalkwijk te Hoogezand.Marloes en HS88 staan met hun meidenvoetbalschool garant voor een interessante avond. Je kunt je opgeven via de website van HS88 of op de koningsdagbraderie bij de kraam van de club.

201702132261

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter