Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Vrouw verdacht van opruiing

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Zondagavond heeft de politie meerdere malen moeten optreden vanwege verstoringen van de openbare orde in de stad. Daarbij zijn meerdere personen aangehouden. Een 19-jarige vrouw uit Hoogezand wordt verdacht van opruiing in relatie tot de ongeregeldheden in de stad Groningen. Het onderzoek van de politie richt zich ook op de plundering van een winkelpand aan de Grote Markt in Groningen.

Aan het begin van de avond trokken meerdere groepen en groepjes, voornamelijk jongeren, de binnenstad in. In het centrum zijn verschillende vernielingen gepleegd. Meerdere winkelruiten en een bushokje zijn hierbij vernield. In een winkelpand aan de Grote Markt hebben plunderingen plaatsgevonden. Ook keerden zij zich op een gewelddadige manier tegen de politie. Om de openbare orde te herstellen is de Mobiele Eenheid (ME) ingezet. De ME heeft een aantal keer opgetreden.

Heb jij informatie over de ongeregeldheden? Deel deze dan met de politie. Dit kan door te bellen met 0900-8844, of gebruik het tipformulier. Anoniem kan je via meldmisdaadanoniem.nl of via 0800-7000 ook je informatie doorgeven.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter