Hoogezand: Woordtalenten gaat 30 oktober niet door

Woordtalenten, hét grote proza- en poëzie-evenement van Midden-Groningen gaat vanwege de coronacrisis niet door. Het evenement zou op vrijdag 30 oktober voor de vierde gehouden worden in Hotel Faber. Het evenement is inmiddels verplaatst naar oktober 2021.

Het is een enorme teleurstelling maar gezondheid staat voorop. Ik voel me enorm gesteund door de deelnemers, Hotel Faber en de sponsoren.”, zegt Rozeboom, organisator van Woordtalenten.

Van helemaal geen Woordtalenten dit jaar is in ieder geval geen sprake: binnenkort verschijnt de bloemlezing Woordtalenten: hét geschreven podium. Rozeboom wou deze bundel eigenlijk pas volgend jaar uitbrengen maar vanwege de coronacrisis haalde hij dit plan naar voren. Het boek met honderd schrijvers en dichters is eind oktober verkrijgbaar bij Jumbo in Sappemeer. Mara Naomi Min, Chantal Ramaker, Henk Puister, Herman Sandman, Remda Spoelstra, Jos Rietveld en Barbera de Haas-van Duinen zijn enkele namen uit de bundel. Op de foto: Gerard Rozeboom. Fotograaf: Annieke De Boer.

Deel naar jouw media!