Kiel-Windeweer: Schietpartij 9 personen aangehouden

De schietpartij gebeurde zaterdagavond, rond 20.45 uur op straat, aan de Dorpsstraat in Kiel-Windeweer.  De politie is daarop direct ter plaatse gegaan en heeft inmiddels 9 verdachten aangehouden.  Het gaat daarbij om acht mannen uit Groningen, Hoogezand en de gemeente Midden Groningen en een vrouw uit Delfzijl. De verdachten zijn tussen de 18 en de 39 jaar oud.

Over een eventueel motief kan de politie nog niets zeggen. Eerst was ook niet helemaal duidelijk of er gewonden waren. Uiteindelijk bleek dat een man, een van de verdachten, gewond is geraakt aan zijn voet. Ze doen onderzoek naar wat zich precies heeft afgespeeld en zijn ter plaatse bezig om sporen veilig te stellen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Getuigenoproep

De politie komt uiteraard graag in contact met mensen die mogelijk meer informatie hebben over dit incident. Heeft u zaterdagavond 19 september iets verdachts gezien in de omgeving van de Dorpsstraat in Kiel Windeweer? Of heeft u camerabeelden in deze omgeving? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt uw tips en informatie doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel naar jouw media!