Loppersum: Hans wint 64.000 euro bij BankGiro Miljonairs

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Een dagje naar studio’ levert Hans uit Loppersum 64.000 euro op in BankGiro Miljonairs. Afgelopen zaterdagavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe de 69-jarige Hans uit Loppersum plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Hans speelde in de tweede aflevering van dit seizoen 64.000 euro bij elkaar.

Hans (69) kwam met zijn vrouw naar de studio en blikt enthousiast terug: Ik had me totaal niet voorbereid: geen extra kranten gelezen, geen feitjes opgezocht. Alle antwoorden die ik heb kunnen geven,waren puur op parate kennis gebaseerd. Ik had nooit gedacht dat ik op de stoel zou eindigen. Het plan was een dagje naar de studio, maar ja… dat liep anders. Heel lang besefte ik niet wat me was overkomen. Inmiddels is het besef er, maar de bestemming nog niet. Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter