Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Loppersum: Informatieavond Warmtenet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

In het dorp Loppersum komt een centrale warmtebron waarmee een wijk van warmte kan worden voorzien zowel verwarming als kraanwater. Het plan is om de eerste fase van het warmtenet aan te leggen in de Schoolstraat en in de Molenweg.

De benodigde warmte komt van zonnecollectoren en een houtsnipperketel.Dit is een kortetermijnoplossing waarvoor een warmtegebouw wordt gebouwd. Voor de wat langere termijn zal gebruikt gemaakt worden van zonne- en windenergie.

Op donderdag 27 juni om 19.30 uur is er voor iedereen die geïnteresseerd is een informatieavond in het gemeentehuis. Tijdens deze avond wordt algemene informatie over het warmtenet verstrekt en wordt uitgelegd wat de korte- en lange termijn plannen van de gemeente zijn.
Op woensdag 3 juli 2019 om 19.30 uur informeert de gemeente geïnteresseerde woningeigenaren wiens woning aangesloten kan worden op het warmtenet. En op donderdag 4 juli 2019 om 19.30 uur is er een informatieavond voor omwonenden van de beoogde locatie van het warmtegebouw.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter