Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Loppersum: Lopster Torenloop 6 juli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op zaterdag 6 juli 2019 is het weer zover, dan vindt de 14e editie van de Lopster Torenloop plaats. Loppersum zal op deze zaterdagavond weer volop in het teken staan van hardlopende deelnemers.

Route: Tijdens de Lopster Torenloop zal er een wedstrijdloop over tien kilometer, een trimloop over vijf kilometer en de jeugdloop, met de traditionele rondjes om de Lopster Toren, worden gelopen. De route gaat grotendeels in en door het centrum van Loppersum en zal dezelfde route zijn als de editie van 2018. Vanaf het Marktplein gaan de lopers via de Wirdumerweg, Zorgvlijt, Veldzicht, via schelpenpaden naar de Wijmersweg, Zeedijken, Kersenlaan, Appelhof, Fruitlaan, Tuinbouwstraat, Hofstraat, Nieuwstraat, Middenstraat, nogmaals stukje Wijmersweg, Lagestraat en de “bult” van de Hogestraat weer naar start/finish op het Marktplein. De recreatieve lopers lopen één rondje van 5 km en de wedstrijdlopers lopen twee rondjes van 5 km. Al deze lopers zullen trachten de vorig jaar gelopen tijd van vierendertig minuten en eenenvijftig seconden van Maurice Smit uit Delfzijl te verbeteren.

Voor de jeugdloop wordt het startschot gegeven om 18.00 uur en voor de recreatieve en wedstrijdloop valt het startschot, welke wordt gegeven door de winnaar van de waarderingsprijs van de gemeente Loppersum Jeugdsoos Flits, om 19.00 uur. Inschrijven kan op de dag zelf in Jeugdsoos Flits aan de Wirdumerweg 5 te Loppersum. Tevens is hier ruimte om zich om te kleden. De inschrijving voor de jeugdloop vindt plaats tussen 17.00 – 17.45 uur en de kosten bedragen € 1,00 per deelnemer (dit is incl. herinnering). De inschrijving voor de recreatieve en wedstrijdloop van 5 en 10 km vindt plaats tussen 17.00 – 18.30 uur en deze kosten bedragen € 6,00 per deelnemer.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter