Loppersum: Stut-en-Steun gaat verhuizen

Onafhankelijk bewonerssteunpunt mijnbouwschade Stut-en-Steun is per 2 november 2020 verhuisd. De reden van deze verhuizing is dat de faciliteiten op het nieuwe adres beter aansluiten op de dienstverlening en behoeften van het steunpunt.

Het nieuwe adres is:

Molenweg 58a
9919 AJ Loppersum
(tijdens coronacrisis geen bezoekadres)

Het telefoonnummer en het mail- en webadres blijven ongewijzigd.

050-2112044
welkom@stutensteun.nl
www.stutensteun.nl

Wat is Stut-en-Steun?
Stut-en-Steun is een onafhankelijk bewonerssteunpunt voor iedereen die schadelijke gevolgen ondervindt van de mijnbouwactiviteiten in Groningen. Stut-en-Steun bestaat ruim 4,5 jaar en is opgericht door de Groninger Bodem Beweging en het Groninger Gasberaad. Stut-en-Steun biedt professionele ondersteuning in de processen rondom schademelding, schadeafhandeling, schade door waardedaling en immateriële schade. Ook voor vragen over inspectie en versterken en de verschillende regelingen staat Stut-en-Steun voor inwoners klaar. Het steunpunt helpt zowel huiseigenaren als huurders met onder andere het opstellen van een zienswijze of bezwaarschrift of het voorbereiden van bijvoorbeeld een gesprek, inspectie of hoorzitting.

Wanneer het contact tussen gedupeerde en IMG, NCG of NAM vastloopt, biedt Stut-en-Steun ondersteuning om het proces weer in beweging te krijgen. Stut-en-Steun biedt haar ondersteuning kosteloos aan en is daardoor laagdrempelig voor mensen die deze steun goed kunnen gebruiken.

 Ondersteuning tijdens corona
Ook tijdens de coronacrisis staat Stut-en-Steun onverminderd klaar voor inwoners. Het is momenteel niet mogelijk om een fysieke afspraak te maken, maar het steunpunt is via telefoon en mail bereikbaar van ma t/m vr tussen 09:00 en 17:00 uur.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter