Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: E-waste Race 10 scholen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tot 22 april strijden tien basisscholen in de gemeente Midden-Groningen en gemeente Veendam tegen elkaar tijdens de E-waste Race 2021. Wethouder Peter Verschuren gaf onlangs het startsein op het schoolplein van basisschool De Achtbaan in Hoogezand.

De E-waste Race is een wedstrijd tussen scholen in de gemeente Midden-Groningen en Veendam om zoveel mogelijk afgedankte elektrische apparaten (e-waste) in te zamelen. Tijdens de E-waste race verzamelen de scholieren elektronisch afval in de buurt, bij familie en vrienden. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met alle geldende corona maatregelen. De school scoort punten met al het afval wat ze hebben ingezameld. De winnaar wint een schoolreis.

Deelnemende scholen
De deelnemende scholen in de gemeente Midden-Groningen zijn: O.B.S. De Tandem in Zuidbroek, Het Galjoen in Hoogezand, OBS ’t Heidemeer in Sappemeer, De Ster in Harkstede, OBS De Achtbaan in Hoogezand, GBS De Wiekslag in Schildwolde, St. Antoniusschool in Sappemeer en OBS de Springplank in Siddeburen.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter