Midden-Groningen: Nieuwe app Fixi

Lantaarnpaal stuk of stoeptegel los? Staat er afval naast de container? Net als u wil de gemeente Midden-Groningen dit graag snel oplossen. Uw meldingen helpen ons daarbij. Tot nu toe kon u dit snel melden met de Makkelijk Melden-app.
Vanaf maandag 14 december gebruikt de gemeente een andere app: Fixi. Dit komt omdat het contract voor de Makkelijk Melden-app afloopt. Fixi is een handige app die gemakkelijk in gebruik is. U vindt deze app gratis in Apple App Store en Google Play Store. Zet de app op uw telefoon en de rest wijst zichzelf. Als u een melding doet met de app, ontvangt u altijd een bericht ter bevestiging. En u ontvangt bericht als de melding is afgehandeld. U kunt ook een foto bij de melding plaatsen, dan is direct duidelijk wat u bedoelt.

Alle meldingen  die de gemeente Midden-Groningen tot en met 13 december via de Makkelijk Melden-app heeft ontvangen, worden afgehandeld. Per 14 december kan de gemeente alleen nog meldingen met Fixi ontvangen. De Makkelijk Melden-app kunt u verwijderen.

Deel naar jouw media!