Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden Groningen: Mantelzorgcompliment 2017

Op 10 november is er  landelijke aandacht voor het waardevolle werk dat mantelzorgers verzetten. In Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde wordt hier al op 9 november bij stil gestaan.

Mantelzorgcompliment 2017 : De gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde vinden de waardering van de mantelzorger erg belangrijk. Daarom is er het mantelzorgcompliment wat bestaat uit een waardebon en een bloemetje. Rond de landelijke Dag van de Mantelzorg worden deze complimenten op 9 november uitgedeeld. U komt in aanmerking voor het mantelzorgcompliment als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U biedt intensieve zorg of hulp aan een naaste;
  • U doet dit minimaal 8 uur per week én al minstens 3 maanden lang;
  • U bent 15 jaar of ouder;
  • U zorgt voor iemand die in de gemeente Hoogezand-Sappemeer, Slochteren of Menterwolde woont.

Wilt u in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment 2017? Neem dan vóór 1 november contact op met het Steunpunt Mantelzorg. Een medewerker heeft een gesprek met u om te kunnen beoordelen of u aan de criteria voldoet. (De gemeente deelt maximaal één mantelzorgcompliment per zorgvrager uit). Heeft u het compliment in 2016 ontvangen? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Wel vragen wij u het aan ons door te geven als uw situatie verandert, als u niet meer aan de criteria voldoet of als u geen mantelzorger meer bent.

 

Deel naar jouw media!