Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Meedoen webwinkel maakt vliegende start

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op 16 januari jl. is de Meedoen webwinkel door wethouder Peter Verschuren van de gemeente Midden-Groningen geopend. De webwinkel maakte meteen een vliegende start. Ruim 70 aanbieders verzorgen een breed aanbod in 255 producten en diensten.

Inmiddels hebben al meer dan 1200 inwoners een aanvraag ingediend. Achter de schermen werken ze hard om nog meer inwoners te bereiken en om het aanbod verder te vergroten.

Het Meedoen Fonds Midden-Groningen is er voor mensen met een laag inkomen. De webwinkel is opgericht om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken gebruik te maken van het fonds. Abonnement op de sportschool, vereniging contributie, bibliotheeklidmaatschap, kaartjes voor het zwembad, muzieklessen, schoolreisje… Dit kan nu allemaal geregeld worden met de Meedoen webwinkel.

U kunt voor vragen over de webwinkel terecht bij de helpdesk van de webwinkel. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur. U kunt bellen met: 085 – 40 17 32 en e-mailen naar: vragen@meedoenmiddengroningen.nl.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter