Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Tweede Kamerlid van der Graaf bezoekt gemeente

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tweede Kamerlid Stieneke van der Graaf bracht zaterdag een bezoek aan de gemeente Midden-Groningen. Het bezoek maakt onderdeel uit van een regiotour in Groningen. Het bezoek stond in het teken van een economie die draait om mensen. In onze samenleving zijn ook kwetsbare mensen die een plek verdienen. Daarom bezocht Stieneke de woongroep voor begeleid wonen van Het Vaderhuis in Sappemeer. Daar sprak zij met Franciska en Daniël Stal over hun passie voor hun zorg voor jonge mensen. Daarna ging Stieneke in gesprek met Sharon, Isabella en Damiën over hun ervaringen met wonen op de woongroep en het werken aan de toekomst, zoals begeleid werken.

Vervolgens bezocht Stieneke samen met de fractie van de ChristenUnie Midden-Groningen in stormachtig weer ’t Roegwold. De hoge hakken werden verruild voor laarzen en onder begeleiding van landschapsfotograaf Wilco van der Laan maakte Stieneke kennis met wat Midden-Groningen aan natuur te bieden heeft. Ook ging het gesprek over ondernemen in deze Coronatijd.

Het bezoek werd afgesloten met de bestelling van 40 verjaardagskalenders bij Wilco van der Laan om deze lokale ondernemer zo concreet te steunen. De verjaardagskalenders komen terecht bij mensen die een lichtpuntje in deze tijd goed kunnen gebruiken.

Stieneke is ook kandidaat voor de komende Tweede Kamerverkiezingen en woont in Groningen.

De ChristenUnie Midden-Groningen in stormachtig ’t Roegwold.
Stieneke in gesprek met Daniël en Franciska Stal van Het Vaderhuis.
Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter