Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Webinar over rookvrije generatie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kinderen en jongeren laten stoppen met roken en ervoor zorgen dat zij niet beginnen met roken. Dat is het doel van de stichting Rookvrije Generatie Midden-Groningen. Deze stichting is vorig jaar opgericht door drie mensen die in Midden-Groningen wonen en werken Ingrid Drenth, secretaris van de stichting en directeur vmbo en pro van het dr. Aletta Jacobs Collega, apotheker Goeman Kranenborg en huisarts Jan van der Tuin. (zie foto).

Om dit te bereiken is een samenwerking aangegaan met diverse organisaties die dit doel ondersteunen en uitdragen.

Om hier bekendheid aan te geven organiseren we een webinar. (Een webinar is een soort lezing via internet.) De webinar is op donderdag 19 november aanstaande om 20.00 uur. Iedereen kan hier gratis aan deelnemen, gewoon veilig thuis achter de pc.

Het programma duurt ongeveer een uur en bestaat uit korte filmpjes, tips en interessante uitleg door onder andere Robert van der Graaf, rookverslavingsexpert. Voor en tijdens de webinar kunnen vragen gesteld worden. Een deel van deze vragen zullen beantwoord worden tijdens de webinar. De overgebleven vragen worden achteraf via de email beantwoord.

Alle ouders, zorgverleners, bestuurders, docenten of anderen die betrokken zijn bij het welzijn van kinderen en jongeren kunnen zich inschrijven via webinar19nov@ziggo.nl.

Interview: Met Ingrid Drenth  secretaris van de stichting en directeur vmbo en pro van het dr. Aletta Jacobs Collega Hoogezand.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter