Muntendam: Volleybal, dames Vkm DS1 tegen Calamity

Zaterdag stond er voor dames DS1 van Volleybal vereniging Muntendam weer een wedstrijd op het programma, deze keer moest men aan de slag tegen Calamity DS1 uit Groningen. Maar voordat men kon beginnen, stond er iets belangrijks op het programma… teamfoto. Daarna inlopen, inspelen, inslaan, tactisch overleg en beginnen. Vkm DS1 begint goed en pakt gelijk een mooie voorsprong. Men moest wel alert blijven, want het is voor Vkm DS1 een onbekende tegenstander. De eerste set wint Vkm. De tweede set beginnen ze met een achterstand. Na een time-out pakt Vkm DS1 het anders aan en dit pakt prima uit. Ze komen terug en ook deze set en de derde set slepen ze binnen.

Wat betreft de vierde set gaat het ineens wat anders. Beide teams staan gelijk op qua punten en gaan er allemaal voor, maar helaas trekt Vkm DS1 aan het verkeerde eind, einduitslag 3-1. (foto: VKM.nl).