Nieuwehoofdtrainer vv Hoogezand: Sven de Haan

In verband met het vertrek na dit voetbalseizoen van hun huidige hoofdtrainer Germain Beck, is het bestuur van vv Hoogezand voortvarend aan de slag gegaan met het zoeken van een nieuwe hoofdtrainer. Ze hebben diverse gesprekken gevoerd en op basis van deze gesprekken met overtuiging besloten dat Sven de Haan voor hun de beste keuze is. Ze zijn blij dat deze keuze breed gedragen tot stand gekomen is. Ze bedanken Kees Wolthuis en Jan Slor met het coördineren van deze gesprekken en voor hun bijdrage aan de gesprekken en inzichten om tot deze keuze te komen.

Als trainer heeft Sven de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij verschillende verenigingen, waaronder: vv Haren, SV Lycurgus, CVV Oranje Nassau, vv Helpman. En dit seizoen is hij nog actief bij FC Emmen O21, die op Divisie 1 niveau speelt. Sven staat voor structuur, intensiteit, creativiteit in trainingen/oefenstof, samenwerking, wil verzorgd voetbal spelen en de toeschouwers vermaken.

Het bestuur en Sven gaan eerst een 1-jarig contract aan; met optie tot verlenging; Sven past bij de ambities van vv Hoogezand en als club zijn ze blij met zijn komst.
Ze zien graag uit naar de samenwerking.

 

Deel naar jouw media!