Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Onderdendam: 17 november politiekcafe met raad en burgers

Regio FM radio besteedt op donderdag 17 november in het ‘politiek café’ aandacht aan de gemeentelijke herindeling in Noord Groningen. Dat gebeurt in samenwerking met de gemeenteraad van Bedum.
Vertegenwoordigers van de lokale politieke partijen in de gemeente Bedum, gaan met elkaar en met maatschappelijke organisaties uit Bedum in gesprek over de situatie na 1 januari 2019. Mogelijk wordt er ook aandacht besteed aan het eventueel toetreden van de gemeente Loppersum tot de BMWE-variant. De opname van het Politiek Café is dorpshuis Zijlvesterhoek in Onderdendam en duurt van 19.30 uur tot 20.30 uur. Alle inwoners uit de gemeente zijn welkom om de avond bij te wonen. Het publiek kan reageren op de onderwerpen aan tafel. De presentatie is in handen van Wietse Blink van Regio FM. Vertegenwoordigers van het college van burgemeester en wethouders en raadsleden zijn aanwezig om vragen uit het publiek te beantwoorden.
De uitzending is op vrijdag 18 november van 20.00 uur te beluisteren op Regio FM radio.

Regio FM is via de ether te beluisteren op de FM-frequentie 95.3 Op de kabel is het station de vinden op 105.5 Mhz. De uitzending kan ook via het internet worden gevolgd: www.regiofm.info

Deel naar jouw media!