Overschild: Alles wat u wilt weten over Witboek

Het witboek van Overschild inspireert mensen enorm om samen op te trekken, en zelf regie te pakken rond de versterking. Individueel en als dorp. Het was een vraag vanuit bewoners uit veel verschillende dorpen en wijken op onze Versterking: Samen Sterker-bijeenkomst afgelopen 16 januari in Overschild: ‘wij willen veel meer horen over het witboek dat bewoners in Overschild gemaakt hebben, kan dat?’. De Dorpsbelangenwerkgroep Versterking Overschild (DVO) zelf krijgt ook regelmatig vragen van andere dorpen.

 

Daarom organiseren het Groninger Gasberaad, Groninger Dorpen en de DVO deze avond voor bewoners die geïnteresseerd zijn in het witboek, hoe bewoners in Overschild het aanpakken en hoe het proces verloopt. Het Groninger Gasberaad en Groninger Dorpen zijn vanzelfsprekend aanwezig voor updates en vragen. We kijken uit naar de avond om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en vooruit te helpen. Het is een avond alleen voor bewoners.

 

Locatie

We zijn te gast in Overschild: dorpshuis De Pompel, Meerweg 16, 9625 PJ Overschild.

Carpoolen wordt gewaardeerd.

 

Tijden

19.30 uur:              Dorpshuis open

20.00 uur:              DVO presenteert het witboek en beantwoordt al uw vragen

Tussendoor is er een korte pauze.

21.30 uur:              Afronding en doorpraten aan de bar

 

Aanmelden

Aanmeldingen en eventuele onderwerpen die u ons van te voren mee wilt geven, ontvangen wij graag vóór 26 maart op welkom@gasberaad.nl of via 06 – 15 06 81 62.

Op de websites van het Groninger Gasberaad en Groninger Dorpen vindt u meer informatie over de avond. Ook op Facebook is het evenement te vinden.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl