Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Regio: Project DeClick van start

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De Rijdende Popschool lanceert een nieuw cultureel participatieproject voor jongeren. Het project DeClick van De Rijdende Popschool gaat binnenkort van start in diverse dorpen in 6 gemeentes in de provincie Groningen. Het nieuwe initiatief sluit goed aan op de missie van De Rijdende Popschool: het toegankelijker maken van de Noordelijke popcultuur voor jong en oud. In december wordt begonnen in Eemsdelta, Midden-Groningen en Stadskanaal.

DeClick is een participatieproject voor jongeren die iets met cultuur willen doen of daar al mee bezig zijn en hier graag samen met anderen aan willen werken. In een werkplaats gaan tussen de 6 en 10 jongeren een aantal maanden met elkaar aan de slag. Een workshopleider gaat samen met de jongeren kijken wat ze willen doen, en daar worden vervolgens workshops op afgestemd. In DeClick werkt De Rijdende Popschool samen met jongerenwerkorganisaties en diverse kunstencentra, zoals het Kielzog in Hoogezand.

Er is nog plek voor jongeren die mee willen doen in een van de werkplaatsen. Ze kunnen zich aanmelden via www.declick.nl/aanmelden.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter