Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Sappemeer: 300 boeken Woordtalenten verkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Van de vorig jaar verschenen bloemlezing Woordtalenten: hét geschreven podium zijn inmiddels driehonderd exemplaren verkocht. Honderd schrijvers en dichters werden opgenomen in de bundel van initiatiefnemer Gerard Rozeboom uit Sappemeer. Het boek is vernoemd naar Woordtalenten, hét grote proza- en poëzie-evenement van Midden-Groningen in Hotel Faber.
Er staan nog een aantal bijzondere overhandigingen van het boek op het programma, echter zijn deze vanwege de lockdown uitgesteld naar later dit jaar.

Achter de schermen wordt intussen wel voorzichtig gewerkt aan de vierde editie van het fysieke evenement Woordtalenten in oktober. Verschillende opties worden bekeken vanwege de onzekerheid die de coronapandemie met zich meebrengt. “Begin september moet er een plan B klaarliggen en tegen die tijd lanceren we ook een gloednieuwe website van Woordtalenten, met daaraan een mooie winactie gekoppeld. De schrijvers en dichters die eigenlijk vorig jaar op het programma stonden krijgen sowieso een herkansing bij het eerstvolgende evenement”, aldus organisator Gerard Rozeboom. Foto: Gerard Rozeboom.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter