Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Siddeburen: Bekendmaking winnaars Goud Grunn

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Vrijdag 19 juni maken ze op twee locaties de winnaars bekend van Goud Grunn 2019-2020. Zo’n 170 leerlingen deden dit schooljaar mee aan dit project en de daaraan gekoppelde prijsvraag. Om 9.30 uur starten ze vrijdag op het Theda Mansholt College, Sikkel 3 in Delfzijl. Daar maakt de jury de winnaars bekend van de juryprijs. Aansluitend gaan ze door naar de Rutger Kopland School, Singellaan 10 in Siddeburen en daar worden rond 10.30 uur de prijzen uitgereikt. 

Aanvankelijk zouden zo’n 500 leerlingen meedoen aan deze editie van Goud Grunn, maar vanwege de coronapandemie hebben ze veel activiteiten moeten annuleren en konden het Aletta Jacobs College in Hoogezand, Dollard College in Woldendorp en Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum in Appingedam helaas niet deelnemen. Ook hebben ze de expositie van de gemaakte werkstukken moeten afzeggen en de grote, feestelijke prijsuitreiking op 12 juni in Delfzijl. Maar natuurlijk gaan ze wel de winnaars van deze editie in het zonnetje zetten, ook al moet dat nu op een ingetogen wijze.

Ze kijken uit naar een nieuwe editie van Goud Grunn in het schooljaar 2020-2021! Scholen die belangstelling hebben kunnen zich melden bij EPI-kenniscentrum. www.epi-kenniscentrum.org. 

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter