Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Siddeburen: Fairtrade procucten Albert Heyn

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Deze week is het Fairtrade week. De gemeente Midden Groningen wil een fairtrade gemeente worden. Dat betekent niet alleen dat de gemeente zelf fairtrade producten gebruikt, maar ook dat winkels en de horeca Fairtrade producten aanbieden Er is een kernteam van Fairtrade Midden-Groningen in het leven geroepen om dit te realiseren.

Waarom Fairtrade?

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen. Zo kunnen ze leven van hun werk en investeren in een duurzame toekomst. Door in Midden-Groningen Fairtrade producten te verkopen, worden boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden geholpen.

Wethouder Peter Verschuren gaatldeze week langs bij drie locaties die Fairtrade producten verkopen/aanbieden. Zo gaat hij naar Eetkamer van het Woldwijckcentrum in Hoogezand. Dinsdag 11 mei was hij bij Albert Heijn Zweepe in Siddeburen en vrijdag 14 mei naar de Heemtuin in Muntendam .”Hopelijk maken veel inwoners van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met fairtrade producten.“ aldus Verschuren.

Foto: Wethouder Verschuren  en Harry en Bianca Zweepe bij Albert Heijn Siddeburen,

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter