Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Siddeburen: Licht en klank sfeer aan de Hoofdweg

De initiatiefgroep “Meer sfeer aan de Hoofdweg” bestaande uit bewoners, leden van de buurtvereniging ’t Hoanjemaark en ondernemers van de Hoofdweg heeft het plan uitgewerkt om voor meer sfeer te zorgen in hun straat.

De huidige feestverlichting was aan vervanging toe en zij hebben voor de realisatie van nieuw aan te schaffen feestverlichting subsidies aangevraagd bij Loket Leefbaarheid Groningen en het Leefbaarheidsfonds Midden-Groningen. Dankzij de subsidies, bijdrage en inzet vanuit de buurt en buurtvereniging is het gelukt en het resultaat mag er zijn!
“Meer sfeer aan de Hoofdweg” doen we samen daarom staken de gezamenlijke bewoners en ondernemers; zaterdag 12 september de handen uit de mouwen. De straat is weer netjes gemaakt, de bloembakken voorzien van nieuwe planten en is de feestverlichting geplaatst. Een geweldig resultaat en inzet van de bewoners en ondernemers gezamenlijk. Op donderdag avond 24 september zal er voor de bewoners en ondernemers een feestelijk tintje aan gegeven worden. Het plan is gerealiseerd dat willen ze vieren, Corona-proof wel te verstaan. De verlichting zal te bewonderen zijn tijdens de donkere maanden.

Gezamenlijk de straten schoon vegen.

Nieuwe verlichting.
De installatie.
Feestelijk moment met inachtneming van de corona regels!
Toosten op het gezamenlijke succes.
De nieuwe verlichting.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter