Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Siddeburen: Wel kermis in het dorp

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Naast de lichtjesavond van de licht en klankweek, gaat de traditionele kermis ook door. Uiteraard is het corona virus een belangrijk aandachtspunt tijdens de dagen van de kermis.

Dit jaar wordt de kermis niet georganiseerd onder de verantwoordelijkheid van de ondernemersvereniging, maar door de kermisexploitanten zelf. Men heeft voor een opzet gekozen, waarbij de veiligheid gewaarborgd is. Alle attracties staan verder uit elkaar, er is een eenrichtingslooproute en men controleert op de ander halve meter afstand.

Er zijn spandoeken op en naar het terrein toe met de tekst: Houd u aan de covid maatregelen! Wettelijk gezien hoeven kinderen tot en met achttien jaar zich niet aan de anderhalve meter regel te houden.

Ook dit jaar zijn de botsauto’s, de American Grab (grijpkraantjes)  de suikers spin, de oliebollenkraam, de draaimolen, eendjes vangen, de schiettent en de zweefmolen aanwezig voor vertier. De kermis is open van 25 september tot 5 oktober. 1 oktober organiseert men een één euro dag.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter