Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Siddeburen: Zummereditie Rondrit succes

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Zaterdag 15 juni was er de eerste Zummer editie rondrit Siddeburen. Een enorm succes waar heel veel ouderen van hebben genoten. Het idee werd geboren na afloop van de traditionele rondgang door het dorp met de winkelweek in 2018. Het bleek een schot in de roos, de organisatie van de ouderen rondrit “zummer editie 2019” was blij verrast dat er bijna 50 senioren zich hadden aangemeld voor de rondrit van afgelopen zaterdag.

De rondrit ging door het Roegwold gebied via Luddeweer, Overschild het dorpje Garrelsweer en weer terug via Steendaam/Schildmeer. Een route van ongeveer 2 uur, onderweg met in de bus een hapje en een drankje . De senioren hebben enorm genoten ze kwamen op plekken waar ze nog nooit waren geweest. Maar ook opmerkingen als; … daar heb ik vroeger op school gezeten en daar heb ik mijn vrouw voor het eerst ontmoet…en wat heb ik genoten van de natuur…. Menig vrijwilliger kreeg even een brok in de keel; we konden voor een paar uurtjes even het verschil uitmaken, geen uitzicht vanuit het raam van het Ufkenshuis maar door het busraam en genieten van de omgeving. Na afloop van de reis kon men in het thuis onder genot van muzikale klanken van een accordeonist en lekkere versnapering nog even napraten over de rondrit. De dank en waardering van de organisatie gaat uit naar alle vrijwilligers en anderen die zich op welke manier dan ook hebben ingezet voor deze geweldige middag.

Naast al deze fantastische vrijwilligers wil men ook het Ufkenshuis, Gemeente Midden-Groningen, Albert Heijn Bianca & Harry Zweepe, Bloemenhuis Fleuropoort, Slagerij Abel Angerman, Taxi Duurswold, Damsterheerd Appingedam, Stichting Busje komt zo, Schanspop Siddeburen, Bokpop Siddeburen, Kloksmeer Siddeburen, Connexxion, Handelsonderneming O.J. Storteboom, ZINN (Thuis)zorg, Wonen en Welzijn, accordeonist Frits Jonker, amode schoenen en Autobedrijf Jos Vermue heel hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrage.

 

Vlak voor de start van het evenement

De eerste editie is geslaagd, aldus Dorpsbelangen Siddeburen
Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter