Slochteren: Elf Midden-Groningers krijgen Nederlandse nationaliteit

Woensdag 18 november 2020 hebben elf inwoners van Midden-Groningen het Bewijs van (bekendmaking) Nederlanderschap ontvangen van burgemeester Adriaan Hoogendoorn. Tijdens de naturalisatieceremonie hebben ze de verklaring van verbondenheid afgelegd. Ze zijn afkomstig uit Azerbeidzjan, Congo, Syrië, Irak en de Filipijnen. Het gaat om de heer Intigam Abubek ogly Abdullajev met zijn 3 minderjarige kinderen, de heer Okundji Louis Ndjate en mevrouw Moseka Mangbau, mevrouw Duaa Chihadeh en haar minderjarige dochter, mevrouw Zahraa Zuhair Saleh Imyal, mevrouw Mary Ann Bacon Sanredjo en haar inmiddels meerderjarige dochter Mary Rose Oclarit Bacon.

Vanwege de corona-maatregelen is deze naturalisatieceremonie gesplitst in twee groepen. Eén van de minderjarige kinderen was wegens ziekte afwezig en staat niet op de foto. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Alle elf inwoners zijn Nederlander geworden na het doorlopen van de naturalisatieprocedure. Ik wens hen alle goeds voor de toekomst in onze samenleving.” De naturalisatieceremonie vindt in Midden-Groningen in beginsel elke maand plaats.

Tijdens de ceremonie leggen mensen de verklaring van verbondenheid af en verkrijgen daarmee de Nederlandse nationaliteit.

Deel naar jouw media!