Slochteren: Expositie landschappen in Kunsthal

Wessel Middelbos (Hoogeveen 1976) volgde zijn opleiding aan de Kunstacademie Minerva Groningen en woont en werkt in Froombosch. In zijn recente werk gebruikt hij zijn fascinatie voor transformaties van landschappen.

Beweging en verandering

De essentie van ons hedendaagse landschap is volgens Wessel beweging en verandering. De door hem geschilderde landschappen zijn een vertaling en opeenstapeling van verschillende processen die spelen in het landschap die met elkaar zijn verbonden. Het schilderij is een eigen universum maar haalt wel zijn voeding uit de wereld om hem heen. Hij proeft ervan, kauwt erop en destilleert een nieuwe wereld.

Feestelijke opening

Vanwege het Coronavirus vond op vrijdag 18 september jl de opening van de expositie in besloten kring plaats in de Kunsthal Slochteren, Hoofdweg 10A.

De kunstwerken zijn op werkdagen te bezichtigen in de Kunsthal van 9.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag sluit de Kunsthal om 12.00 uur. De expositie is georganiseerd door de Stichting Artos i.s.m. Wessel Middelbos en is te bezichtigen tot 8 januari 2021.

De Kunstuitleen van de Stichting Artos, hoofdweg 1-11 Slochteren is elke dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur geopend. Op afspraak nog dan??  Kom kijken en lenen! Kunst is een blikvanger in huis en/of op de werkplek.

Deel naar jouw media!