Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Slochteren: Geslaagde middag in bibliotheek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Vrijdagmiddag 22 November was er een super gezellige groep kinderen die in de Bibliotheek in Slochteren, in het thema “Nederland Leest” Guerrilla Guardening Bloembom kwamen maken en Plastic vrij slijm. Het was een heerlijke kliederboel wat het nog veel leuker maakte.
De Bloembommen kunnen ze thuis in de grond doen en dan komen er in het voorjaar mooie bloemen waar de bijen en vlinder weer heel erg blij van worden. Het Plastic vrij Slijm is een hele simpele manier om op een kind en natuur vriendelijke manier slijm te maken.

Bibliotheek Slochteren is een kleine bibliotheek waar steeds meer leuke activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen van de basisschool.
Ook zijn er plannen om een leuke koffie hoek te maken waar tijden de openingstijden onder genot van een kopje thee of koffie een boek of tijdschrift gelezen kan worden maar ook gezellig kletsen is altijd leuk. Hiervoor is de Bibliotheek nog op zoek naar de apparaten om het te kunnen verwezenlijken. Zoals een waterkoker, Senseo en de bijbehorende attributen, dit te denken aan kopjes en lepeltjes. Hier is helaas intern geen budget voor maar alle hulp is welkom. De vrijwilligers van de bibliotheek zijn ook tevens gezellige handwerkers en ze zijn benieuwd of er dames of heren zin hebben en een handwerk momentje daar. Foto’s: I. Croeze.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter