Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Slochteren: Het is stil in zwembad De Tobbe

Het is stil in de Tobbe in Slochteren. Er zit geen water in het bad en de pompen zijn uit. Nu zijn er in zwembaden die wel open gaan. Waarom de Tobbe niet?

Met de huidige maatregelen kunnen alleen kinderen tot en met 12 jaar zonder restricties vrij zwemmen en alles daarboven met restricties. Dat houdt voor  een klein badje in dat ze iedereen moeten laten bewijzen hoe oud ze zijn en dat ze van mensen boven de 12 jaar maar iets van 10 mensen in het zwembad mogen hebben om de 1,5 meter afstand vol te kunnen houden. Geen groepjes meer op het grasveld want ook daar moet 1,5 meter gehandhaafd worden. Dus simpel gezegd gaat het niet lukken met deze maatregelen. Er wordt veel met hen meegedacht en dat doet ze goed, want dat betekend dat men meeleeft. Wilt u het bad financieel steunen dan kan dat via de website als (eenmalige) donateur.

Het bestuur:  “Maar om toch trouwe bezoekers die staan te popelen om te komen en voor ons als team achter de schermen toch een beetje duidelijkheid te geven is besloten om tot 1 juli hoop te houden dat de maatregelen versoepeld worden. Kunnen wij per 1 juli nog niet open dan is het voor ons als klein zwembad niet meer haalbaar om open te gaan. Mocht het versoepeld worden en kunnen we open zullen we zo snel mogelijk alles in orde maken om de eerste duik van het seizoen plaats te laten vinden. Ook wij als bestuur en personeel willen niets liever dan een vol en gezellig bad. Houdt onze social media in de gaten voor het laatste nieuws.”

Deel naar jouw media!