Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Slochteren: Start campagne Snel Internet Groningen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

31 januari jl, is de campagne van Snel Internet Groningen officieel gestart in de voormalige gemeente Slochteren. Het aantal adressen dat in deze regio in aanmerking komt is groot. Gelukkig is er een grote groep ambassadeurs die in het gebied aan de slag gaan om de campagne te ondersteunen.

Tijdens de vraagbundelingsperiode inventariseert Snel Internet Groningen welke adressen in de voormalige gemeente Slochteren aangesloten willen worden op snel internet. De campagne loopt tot en met 15 maart. Bij het afsluiten van een abonnement binnen deze vraagbundelingsperiode is de aansluiting gratis. Er zijn in totaal 990 adressen in deze regio die in aanmerking komen voor de aansluiting op snel internet. Daarvan moet de helft zich opgeven om de aanleg in dit gebied mogelijk te maken. Een groot aantal, maar gelukkig staat er een elftal enthousiaste inwoners als ambassadeur klaar om de bewoners van deze adressen te informeren en eventuele vragen te beantwoorden.

De adressen (de zogenaamde ‘witte adressen’ ) die in aanmerking komen, krijgen hierover per post bericht. Door de postcodecheck op www.snelinternetgroningen.nl in te vullen, kan men ook zien of een adres in aanmerking komt*. Snel Internet Groningen zal de overige delen van de gemeente Midden-Groningen in de tweede helft van 2019 benaderen.

Foto: Een aantal van de ambassadeurs in Slochteren –  FPS/Jos Schuurman

.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter