Stedum: Survival bij weer of geen weer

Bij de Survivalvereniging in Stedum gaan de trainingen altijd door:  Weer of geen weer! Naast Moarstee in Stedum staat een uitdagende survivalbaan aan de rand van het Steemerbos. Veel survival-banen zijn er niet in Groningen te vinden vandaar dat de leden niet alleen uit Stedum komen maar ook uit dorpen tot ver in de omtrek.
Een paar keer per week komen ze met een gevulde bidon en gekleed in een sportlegging en gympen klimmen en klauteren in o.a. touwen, netten, autobanden, verkeersborden, steigerpijpen en houtenpalen. Vijf ervaren trainers begeleiden de jeugd- en volwassengroepen. De trainingen zijn iedere keer anders en bestaan o.a. uit een opwarming, rennen in het bos en op het veld al dan niet afgewisseld met een spel, diverse buikspier-, en core oefeningen, trainen op de survivalbaan en een cooling down.

Geïnteresseerd? Kom een keer gratis mee doen aan een introductie training! Er is momenteel plek voor enkele nieuwe leden:
Er wordt door de jeugd getraind op de dinsdagavond (7-12 jaar) en vrijdagavond (12-18 jaar).Volwassenen trainen op de zaterdagochtend, maandagavond en woensdagavond. Voor informatie en opgeven voor een introductie training: zie de site en Facebook van Survivalvereniging Stedum.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter