Steendam: Lydia van Oosten winnaar EBG Pitch

Op 21 februari vond de finale van EBG Pitch plaats, deze keer in het teken van Recreatie & Toerisme. Lydia van Oosten van Gym Xtra Fit was de grote winnaar, zij ging met € 11.924 naar huis.

Uit maar liefst 19 aanmeldingen zijn tijdens de selectiedag de drie finalisten van EBG Pitch geselecteerd. Zij kregen de mogelijkheid om het publiek te bewegen en te inspireren om op hun idee te stemmen, erin te investeren of een donatie te doen. 

De grote winnaar was Lydia van Oosten van Gym Xtra Fit. Zij ging er zowel met de juryprijs van € 5.000 vandoor als met het grootste deel van het geld dat door het publiek verdeeld mocht worden. In totaal mocht ze € 11.924 mee naar huis nemen om haar idee werkelijkheid te maken.

Uiteraard gingen de andere twee finalisten niet met lege handen naar huis, Sigrid Heeres kreeg € 4.516 toebedeeld om haar Herberg van Ede te realiseren. De mannen van GoedErf ontvingen € 3.560 van het publiek.

Tijdens het juryberaad werd daarnaast ook het ‘Groningste van Groningen’ gelanceerd, een online platform waar het voor toeristen mogelijk is om direct een arrangement samen te stellen bij verschillende toeristische ondernemers uit de regio.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl