Tjuchem: Goede week voor tafeltennis

Team1 hoeft niet te spelen, team 2 behaalt een forse nederlaag en team 3 haalt thuis de overwinning binnen. In de 2e klasse NTTB-noord heeft TALO uit Loppersum zich om gezondheidsredenen teruggetrokken en zo blijven er slechts 4 teams over in de poule. Jammer voor de fanatieke wedstrijd spelers. Deze week is team 1 speelvrij. Halverwege de competitie staat team 1 op de 1e plaats.

Team 2 speelde vrijdagavond in Finsterwolde tegen  kampioenskandidaat Oldambt 5 en moest inderdaad het onderspit delven. Frank Wamsteeker en Henk de Groot kwamen er niet aan te pas tegen Marijke Takens, Chris Harms en Jacques Duijs. Alleen Hans Dekker redde de eer van Tjuchem 2 en scoorde een punt tegen Jacques Duijs. Uitslag 1-8. Team 2 staat in de poule onderaan op de 6e plaats in de 4e klasse met  13 punten. Maandag is nog een verplaatste  thuiswedstrijd tegen Argus 5.

Team 3 ontving GTTC 9 uit Groningen woensdagavond thuis in de Velemansdroom. Een spannende avond en Jaap Uldriks moest alle drie partijen afsluiten in 5 games, waarvan 2 gewonnen. Lorenza Ferrari was net een maatje te groot in de 5e game. Renate Takens kon het niet bolwerken tegen de Groningers en bleef met lege handen. Ciska Dik scoorde een hattrick en kon drie punten op haar lijstje bijtellen. Uitslag 5-4. Met nog 5 wedstrijden te spelen staat Tjuchem 3 op een mooie 3e plaats in de 5e klasse NTTB- Noord. Komende week is voor de meeste verenigingen een vrije week. We hopen dat Covid-19 geen spelbreker zal zijn dit seizoen.

Deel naar jouw media!